Datageletterdheid Fundamentals

De basis in datageletterdheid.

Data is niet meer weg te denken. Niet in je privé leven en zeker niet binnen organisaties. Er is steeds meer en meer data terwijl de vaardigheden van de mens om hier daadwerkelijks iets mee te doen achter blijft. Er is een gat, 'the gap', en dit gat wordt alsmaar groter door de exponentiële groei van data. Met de opleiding 'Datageletterdheid Fundamentals' beschik je over de solide basis in data, datageletterdheid en datagedreven werken en dicht je het gat.

Datageletterdheid Strategisch

Datageletterdheid met verdiepende impact.

Welke kaders zijn noodzakelijk binnen een datagedreven organisatie? En hoe creëer je een leercultuur waarin datagedreven handelen onderdeel is van primaire werkprocessen en geankerd beleid is? We verdiepen ons in: Ethiek, Governance, Strategie, Cultuur & Organisatie, Datastorytelling en datagedreven beslissingen nemen en overtuigen.

Leerlijn Datageletterdheid

Compleet of modulair.

Voor organisaties faciliteren we onze diensten als onderdeel van verschillende leerlijnen. We adviseren de organisatie hoe de diensten van Datacompetent onderdeel worden van de leerlijnen van de organisatie zelf.

Actueel aanbod

Klik hier voor een actueel aanbod van onze diensten.