Workshop AI, data-science, machine learning

Klaar voor de data-toekomst?

Werken met AI, data-science en machine learning In deze interactieve workshop staan we stil bij de kansen & risico's van kunstmatige intelligentie, data-science en machine learning. We beginnen met een praktische uitleg van deze innovatieve begrippen en delen onze kennis met behulp van praktische cases van organisaties die toegevoegde waarde hebben gecreëerd met deze technieken.

Agenda

Wat leer je in deze workshop?

 • Korte opfrisbeurt data

  Data-taal, data-cultuur, data-organisatie

  Wat is data, datageletterdheid en datagedreven werken voor jullie organisatie? We pakken kort de theorie er bij en slaan vanuit daar met jullie de brug naar jullie organisatie en dagelijkse praktijk. Dit is het vertrekpunt voor de rest van de workshop. Het helpt als de data-strategie van de organisatie bekend is, dit is overigens geen vereiste voor een geslaagde workshop.

 • Basisbeginselen AI, data-science, machine learning

  Complexe materie, helder uitgelegd

  Deze workshop is niet voor programmeurs maar juist voor degenen die uiteindelijk iets moeten of mogen met de uitkomsten. En vooraf zich bezig moeten houden met de kaders om het goed in te richten binnen de organisatie en de kansen er van in te zien wat onder andere kunstmatige intelligentie met zich mee kan brengen.

 • Praktische voorbeelden

  Van theorie naar praktijk

  Door concrete resultaten te zien van het toepassen van AI, data science oplossingen en machine learning laten we zien hoe het ook voor jullie organisatie van toepassing kan zijn. We gebruiken herkenbare situaties en laten de voordelen van de technieken zien.

Checklist

We geven deze workshop voor een organisatie intern. Op die manier kunnen we goed de brug slaan naar jullie eigen organisatie en zorg je ervoor als team of afdeling dat je mét elkaar bewuster wordt dat duurzaam succesvol datagedreven werken teaminzet is.

 • Doelgroep: beleidsmedewerkers, business analisten, adviseurs, consultants, controllers, managers. We kunnen de workshop eventueel per operationele laag organiseren of voor een multidisciplinair team.

 • Online of fysiek. Deze workshop is exclusief voor organisaties, je kunt je niet los inschrijven.

 • Omvang: 8-12 personen om de interactie optimaal te faciliteren.

 • Duur: 3 uren

 • Investering: €175,- excl. BTW per persoon.