Data365

Direct zelf aan de slag.

Start gelijk in onze eigen Data365 omgeving met oefenen om datageletterder te worden. We starten met de absolute basisbeginselen in data, datageletterdheid en datagedreven werken. Inclusief praktisch oefenmateriaal, examen en persoonlijke certificering.

Praktisch, laagdrempelig en eenvoudig in gebruik

Met Data365 kunnen medewerkers vanuit hun eigen eindgebruikersgroep en met hun persoonlijke data-profiel 24/7 en 365 dagen lang zelf oefenen om datageletterder te worden.

  • DS3©

    Alle micro-learnings in Data365 staan 1-op-1 in lijn met de competenties binnen het didactische DS3©-model.

  • Leerinstrumenten

    Data365 is gevuld met onder andere: theorie, artikelen, infographics, video's, games, praktijksituaties, casuïstiek en nog veel meer. Met de nadruk op praktische oefeningen om de opgedane stof zelf in de praktijk te kunnen oefenen.

  • Trainingen & Train The Trainer

    Alle onderwerpen die in de micro-learnings worden behandeld zijn verwerkt in een reeks workshops. Via ons unieke Train The Trainer traject, trainen wij mensen binnen jullie organisatie om zelf deze workshops te kunnen geven.

Inhoud

Alle micro-learnings zijn samengesteld door experts, didactici, docenten en ervaringsdeskundigen. Daarnaast inventariseren we continu feedback van eindgebruikers en ontwikkelen we het platform op een datagedreven manier door. Alle micro-learnings zijn afgestemd op de data soft skills c.q. datageletterdheid.