Onze diensten

Medewerkers datageletterder maken en daarmee organisaties datagedrevener.

  • Stap 1: Awareness & enthousiasme creëren.

  • Stap 2: 0-meting Datageletterdheid.

  • Stap 3: Opleiden, data-leercultuur creëren en hermeten.

Awareness & enthousiasme creëren

Veel medewerkers zijn niet op de hoogte van de mogelijkheden, kansen en risico's die data bieden.

We ontwikkelen hoogwaardige content die we graag met je delen in de vorm van blogs, whitepapers en webinars. Ook doen we doorlopend onderzoek naar de datageletterdheid in Nederland en publiceren we hierover. Daarnaast geven we interactieve Data-Bewustzijn workshops en faciliteren we Datagames.

Datadonderdag van de maand!

Elke maand hosten we een gratis webinar waarin we de basisbeginselen van data, datageletterdheid en datagedreven werken met je delen. Daarnaast stellen we een actueel thema of onderwerp centraal.

0-meting Datageletterdheid

Met het DS3-Model.

We onderzoeken voor teams, afdelingen of concern-breed wat de datageletterdheid is van de medewerkers. Hiermee worden medewerkers data-bewuster en bevestigt het hun data-potentie. Tegelijkertijd creëert het managementinformatie om vanuit verschillende invalshoeken gericht te kunnen sturen met behulp van data en inzicht.

Opleiden, data-leercultuur creëren, hermeten

Datageletterdheid verbeteren is een continu proces.

We faciliteren een platform waar je eenvoudig in je eigen tijd en tempo en op basis van je eigen data-profiel aan de slag kunt gaan om je datageletterdheid te verbeteren. Na verloop van tijd kun je met passende assessments aantonen dat je datageletterdheid is verbeterd. Ook kun je onderdelen afnemen of modules onderdeel maken van een ander platform.

Actueel aanbod

Klik hier voor een actueel aanbod van onze diensten.