Webinar: Datadonderdag

De maandelijkse gratis webinar over datageletterdheid.

In deze korte maandelijks terugkerende webinar wordt op een zo laagdrempelig mogelijk en niet-technische manier uitleg gegeven over een data-onderwerp. We kijken naar het maandelijkse onderwerp vanuit de invalshoek data soft skills c.q. datageletterdheid: het vermogen om data te herkennen, lezen, begrijpen, analyseren, communiceren ten einde acteren.

Webinar: Routekaart gemeenten

Hoe positioneer je het opleiden van medewerkers in data optimaal binnen alle facetten van datagedreven werken binnen jouw gemeente?

Om effectief en duurzaam datagedreven werken te organiseren dien je aan verschillende facetten aandacht te besteden afhankelijk van de huidige mate van datavolwassenheid, ambities, budget en mate van datageletterdheid van medewerkers. Hoe positioneer je het opleiden van medewerkers in datageletterdheid? Waar geef je voorrang aan en waarom? Wanneer besteed je tijd en aandacht aan welk onderwerp?

Webinar: Demo Data365

Kom naar onze maandelijkse demo om meer te weten te komen over ons Data365 platform.

We geven in deze sessie een kijkje in de keuken van onze eigen SaaS omgeving Data365. We toetsen de datageletterdheid van de aanwezigen, je krijgt direct een persoonlijk data-profiel en we delen geanonimiseerd de gecreëerde managementinformatie in het dashboard. Na afloop weet jij hoe onze omgeving werkt en hoe jij deze kan inzetten voor jouw team, organisatie en/of werkgever.

Download onze whitepapers

Verdiepende informatie over actuele onderwerpen met betrekking tot datageletterdheid.