September 2023 - Round-table Datageletterdheid bij CZ

Onze Round Table Dataliteracy was vandaag op de prachtige trainingslocatie midden in het bos, omgeven door de Siberische grondeekhoorn (dat is een Google search waard), gehost namens CZ. Na een introductie over de datareis en uitdagingen binnen de zorgverzekeringswereld, staken we zelf de handen uit de mouwen. Resultaat; een volle toolkit aan ideeën om collega’s enthousiast en databewust(er) te krijgen. Interesse in de inhoud van een dataliteracy toolkit of gewoon eens praten over data? Neem contact met ons op.

Ook deelnemer worden van deze community?

Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact met ons op om te verkennen of we aanknopingspunten zien voor deelname.

Juni 2023 - Round-table Datageletterdheid bij het Ministerie van Defensie

Wat een diverse club aan dataliefhebbers allemaal bespreekt? Kamp van Koningsbrugge, lekkages en hoe je de vaatwasser inpakt natuurlijk! Daarnaast gelukkig ook veel data-dingen besproken tijdens onze Round Table Dataliteracy. Dit keer de Gemeente Lelystad over hun “Klaar voor de start” met datagedreven werken (waar ze stiekem al heel ver mee zijn), de Politieacademie over de uitdaging om 65.000 medewerkers datageletterd te krijgen en Steding over het toekomstbestendige Nbility framework.

Februari 2023 - Round-table Datageletterdheid bij de Politieacademie

Vandaag op de prachtige locatie van de Politieacademie - hebben we onze hoofden gebroken over de vragen '𝘏𝘰𝘦 𝘪𝘮𝘱𝘭𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵𝘦𝘦𝘳 𝘫𝘦 𝘥𝘢𝘵𝘢 𝘭𝘪𝘵𝘦𝘳𝘢𝘤𝘺?' en '𝘏𝘰𝘦 𝘭𝘦𝘪𝘥 𝘫𝘦 𝘦𝘦𝘯 𝘷𝘦𝘳𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘰𝘱𝘨𝘢𝘷𝘦?'. Naast inspirerende verhalen, goede voorbeelden, handige tips en heerlijke broodjes vonden we gemene delers: koester de ambassadeurs, het moet van bovenaf 𝘬𝘰𝘮𝘦𝘯, en tegelijk van de mensen 𝘻𝘪𝘫𝘯, onderschat niet het belang van de "what's in it for me" in je communicatie, resultaten moet je niet alleen behalen, maar ook laten zien.