Agenda

Wat behandelen we in deze sessie?

 • Uitleg DS3-Model: Data Soft Skills Score

  5 verschillende data-profielen

  We beginnen met het uitleggen waarom we dit model hebben ontwikkeld en hoe het precies is opgebouwd. Daarna nemen we een kijkje achter de schermen van het model en vertellen we over de verschillende assen, deelassen, type vragen en het proces tot het komen van een specifiek data-profiel.

 • Het assessment voor professionals afnemen

  Tijdens de sessie vul je het assessment in

  We blikken gezamenlijk terug op het assessment. Hoe verliep jouw assessment, wat vond je er van, wat is je eerste reactie? We delen met elkaar enkele ervaringen.

 • Hoe nu verder?

  Persoonlijk dataprofiel & nuttige managementinformatie

  We nemen je mee in wat voor inzichten het data-profiel voor een individu kan opleveren. En wat voor verschillende managementinformatie het oplevert voor een team, afdeling of organisatie. Ten einde slaan we de brug van de resultaten naar een potentieel vervolg bijvoorbeeld passende leerlijnen die je zelf kunt inrichten en we laten zien hoe je als organisatie zelf met het DS3-Model aan de slag kunt gaan.

FAQ

 • Voor wie is deze informatiesessie?

  Iedereen die nieuwsgierig is naar zijn of haar eigen dataprofiel. En voor degenen die binnen een organisatie meer en meer het belang van data inzien maar waar de organisatie nog de benodigde stappen kan zetten in de data-volwassenheid.

 • Heb ik voorkennis nodig voor deze sessie of een bepaalde functie of rol?

  Nee je hebt geen voorkennis nodig en ook geen bepaalde functie of rol.

 • Mag ik mij samen met een collega inschrijven?

  Ja dat mag zeker! Heb je meer dan vier collega's die interesse hebben, neem dan even contact met ons op voor een 1 op 1 sessie.

Een greep van organisaties die reeds hebben deelgenomen in 2022

Host

Peter Frans Oosterbaan is de host van de informatiesessie en vertelt je alles over het DS3-Model en beantwoordt graag je vragen.

Schrijf je nu gratis in

En boost meteen je datageletterdheid.