Janita Sluurman

Janita heeft een achtergrond in communicatie, Data-Strategie, Data-Governance, Data-Management en is in diverse data-initiatieven eindverantwoordelijk. Binnen Datacompetent stelt zij kaders op voor opleidingen, geeft ze workshops aan organisaties en geeft ze strategisch advies.

Mark van der Veen

Naast Datacompetent is Mark actief als Senior Architect bij Nationale Nederlanden en als Docent Business Intelligence bij de Hogeschool Utrecht. Bij Datacompetent geeft Mark workshops om medewerkers te activeren om met rapportages en dashboards te werken en onderdeel te laten zijn van hun primaire werkprocessen. Mark heeft datageletterdheid als onderwerp in zijn pakket als bestuurslid bij DAMA NL.

Lotte Eenink

Lotte is een creatieveling die veel raad weet met communicatie, tekst en design. En ze heeft veel affiniteit met data en datageletterdheid. Deze twee passies combineert ze door relatief complexe begrippen en materie binnen de wereld van data op een zo laagdrempelige manier uit te leggen. Ze kan zich uitstekend verplaatsen in de eindgebruikers binnen organisaties om hen op die manier meer op weg te helpen kennis en kunde te verkrijgen van en in datageletterdheid.

Debbie Simmers

Debbie is opleidingskundige en voert de rol van Learning & Development Specialist uit binnen Datacompetent. Debbie heeft ervaring als consultant bij meerdere bedrijven. Daar heeft ze opdrachten uitgevoerd op het gebied van leren en ontwikkelen zoals trainingen, workshops en e-learnings. Debbie maak je enthousiast door plezier en leren te combineren. Ze focust zich onder andere op de leertransfer.

Peter Frans Oosterbaan

Peter Frans heeft het zijn levensmissie gemaakt anderen te leren over datageletterdheid. Hij is actief aan de Hogeschool NHL-Stenden als Docent op het gebied van datageletterdheid. Daarnaast is hij de oprichter van Datacompetent en geeft hij wekelijks informatiesessies, trainingen en workshops op het gebied van datageletterdheid en data soft skills.

Experts uit het veld & round-tables

Naast de vaste verbonden trainers werken we structureel samen met adviseurs en experts uit het veld. Denk aan BI-Consultants, Senior Adviseurs, Strategisch Adviseurs Datagedreven werken. Daarnaast werken we intensief samen met Hogescholen en Universiteiten. Tenslotte hosten we regelmatig klankbordsessies en round-tables met opdrachtgevers en vakinhoudelijke experts. Samen ontwikkelen we onze producten en diensten op een datagedreven manier door binnen Datacompetent.

Datacompetent B.V.

Wij werken remote & anywhere. Daarnaast vind je ons regelmatig in ons kantoor in Leeuwarden of Utrecht. Neem contact met ons op door te bellen met Peter Frans Oosterbaan via 06-28735345 of via hallo@datacompetent.eu

  • Zaailand 106, 8911 BN, Leeuwarden

  • Euclideslaan 201, 3584 BS, Utrecht

  • NL73RABO0363923438

  • KvK: 81258127

Ben jij datageletterd genoeg om je aan ons te binden?

Neem contact met ons op als je passie hebt in Datageletterdheid.