0-meting

Met het DS3-Model.

Met inzicht in je eigen datageletterdheid kun je vanuit je eigen functieprofiel zelf aan de slag. Daarnaast geeft het organisaties de inzichten om de juiste stappen te zetten binnen datagedreven werken.

Trainingen

Datageletterder worden in je eigen tempo.

Onze on-demand trainingen kun je volgen wanneer het jou uitkomt. Op die manier kun je zelf bepalen wanneer je aan de slag gaat om datageletterder te worden. We helpen je laagdrempelig en eenvoudig op weg. We toetsen je vaardigheden en feliciteren je met een persoonlijk certificaat bij het slagen van je eindexamens.

Workshops

Interactief en praktijkgericht.

We geven interactieve workshops waarin we de theorie koppelen aan de praktijk. Onze workshops worden gegeven door Senior Trainers die actief zijn in het bedrijfsleven, in de publieke sector en/of actief zijn in het onderwijs.

Advies

Praktisch en op maat.

We gaan graag met je in gesprek om te verkennen wat het beste bij jullie organisatie aansluit. Vaak beschikt een organisatie al over opleidingsmateriaal en zijn er veel pilots, projecten of lopende zaken op het gebied van data. Samen met jou bespreken we de mogelijkheden.

Pilot Datageletterdheid

Het meten van en opleiden in Datageletterdheid is voor veel organisaties nieuw terrein. Voor deze organisaties bieden we de mogelijkheid om een pilot te doen.