Data365 in de praktijk

Met Data365 werken medewerkers zelf 24/7 en 365 dagen aan hun datageletterdheid. Ze leren op basis van hun persoonlijke data-profiel en eigen eindgebruikersgroep.

  • DS3© Framework

    Alle micro-learnings in Data365 staan 1-op-1 in lijn met de competenties binnen het didactische DS3© Framework. Met het DS3© Framework, Data Soft Skills Status, meet je eenvoudig de datageletterdheid.

  • Leerinstrumenten

    Data365 is gevuld met theorie, artikelen, infographics, video's, games, praktijksituaties, casuïstiek en nog veel meer. Met de nadruk op praktische oefeningen om de opgedane stof zelf in de praktijk te oefenen.

  • Trainingen & Train the trainer

    Alle onderwerpen die in de micro-learnings worden behandeld zijn verwerkt in een reeks trainingen. Via ons unieke Train The Trainer traject, leiden wij mensen binnen jullie organisatie op om zelf deze trainingen te geven.

Gratis webinar Datadonderdag

De maandelijkse webinar over datageletterdheid

Trainingen

We geven interactieve trainingen waarin we de theorie koppelen aan de praktijk.

Met in totaal 11 verschillende trainingen helpen we medewerkers het meeste te halen uit de data en de mensen. Met micro-learnings en theorie kom je een heel eind, maar écht leren werkt door interactie en feedback. Daarom bieden de interactieve trainingen de mogelijkheid een de brug te slaan tussen de theorie en de eigen organisatie en het eigen werkveld.
Trainingen

Assessments

Test jouw datageletterdheid met het DS3© Framework.

Hier kun je je eigen datageletterdheid toetsen. Dit assessment bestaat uit 22 vragen en kost je slechts enkele minuten om te maken. Na het invullen van het assessment is direct je persoonlijke data-profiel inzichtelijk. Dit data-profiel is een indicatie gezien de omvang van de vragen maar geeft je wel een goed eerste beeld. Succes!

Data365 platform

Hét middel om er voor te zorgen dat medewerkers datageletterder worden.

Start gelijk in onze eigen Data365 omgeving met oefenen om datageletterder te worden. We starten met de absolute basisbeginselen in data, datageletterdheid en datagedreven werken. Inclusief praktisch oefenmateriaal, examen en persoonlijke certificering.

Download onze whitepapers

Verdiepende informatie over actuele onderwerpen met betrekking tot datageletterdheid.